BREATHE|Smart 2 luchtkwaliteitsmonitor

Veelgestelde vragen

BREATHE|Smart 2 is gebouwd rond een zeer nauwkeurige lasersensor. Een ventilator zuigt lucht in het apparaat via de ventilatieopeningen aan de zijkant op de sensor die laserverstrooiingstechnologie gebruikt om het aantal en de grootte van microscopisch kleine verontreinigende stoffen te berekenen. Metingen worden elke seconde uitgevoerd en weergegeven op het scherm, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er in de lucht om u heen is.

BREATHE|Smart 2 is ontworpen om u te helpen bij het maken van levensstijlkeuzes, zodat u schonere lucht kunt inademen. Studies hebben aangetoond dat u uw blootstelling met maar liefst 50% kunt verminderen door simpelweg alternatieve routes te nemen. Met BREATHE|Smart, u kunt veiligere straten vinden, of u nu naar uw werk loopt of fietst, sport of in het park speelt.

Binnen BREATHE|Smart 2 geeft alarm wanneer de luchtkwaliteit verslechtert en laat u weten wanneer u moet ventileren, vooral handig in de keuken, kinderkamer of werkruimte.

BREATHE|Smart De lasersensor van 2 meet de vervuiling van deeltjes door lucht in de inlaat en door de sensor te trekken. Het is daarom niet waterdicht, dus word niet nat en bewaar het niet in vochtige omstandigheden, omdat dit de monitor kan beschadigen.

Nee, BREATHE|Smart 2 is zelfreinigend, dus geen onderhoud vereist.

BREATHE|Smart 2 kunnen worden opgeladen met het meegeleverde dock of door een USB-C-kabel rechtstreeks op het apparaat aan te sluiten.

Als uw BREATHE|Smart Het touchscreen van 2 monitoren reageert niet meer, houd de startknop 10 seconden ingedrukt om opnieuw op te starten. De monitor zou na het opnieuw opstarten normaal moeten werken.

Ga naar het menu 'Instellingen' en selecteer 'Fabrieksreset', vervolgens 'Ja' en vervolgens 'Ja, apparaat resetten'. Hiermee worden alle gegevens verwijderd en teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

We hebben BREATHE | Score ontwikkeld als een manier om op langere termijn uw blootstelling aan luchtverontreiniging te volgen. Het wordt elk uur bijgewerkt met een gemiddelde van uw blootstelling gedurende het voorgaande uur. De score begint bij 50 en neemt toe of af, afhankelijk van het vervuilingsniveau dat in de voorgaande periode is gemeten. Hoe beter de lucht waaraan u wordt blootgesteld, hoe hoger de score, probeer deze op 100 te krijgen.

Ja, de werkelijke PM2.5-concentratie in microgram (een miljoenste gram) per kubieke meter lucht of µg / m3 kan worden gemeten en weergegeven. Desgewenst kunt u ook de luchtkwaliteitsindex (AQI) weergeven.

Bij continu gebruik gaat de monitor ongeveer 8 uur mee als hij volledig is opgeladen.

Meer vragen? Alstublieft neem contact met ons op.