BREATHE|Smart luchtkwaliteitsmonitor

Veelgestelde vragen

BREATHE|Smart is gebouwd rond een zeer nauwkeurige lasersensor. Een ventilator trekt lucht in het apparaat via de zijopeningen naar de sensor die met behulp van laserverstrooiingstechnologie het aantal en de grootte van microscopische verontreinigende stoffen berekent. Metingen worden elke seconde uitgevoerd en op het scherm weergegeven, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er in de lucht om u heen is.

BREATHE|Smart is ontworpen om u te helpen levensstijlkeuzes te maken zodat u schonere lucht kunt inademen. Studies hebben aangetoond dat u uw blootstelling met maar liefst 50% kunt verminderen door alternatieve routes te nemen. Met BREATHE|Smart, u kunt veiligere straten vinden, of u nu naar uw werk loopt of fietst, sport of in het park speelt.

Binnen BREATHE|Smart laat alarmen afgaan wanneer de luchtkwaliteit verslechtert en laat u weten wanneer u moet ventileren, vooral handig in de keuken, kinderkamer of werkruimte.

BREATHE|Smart's lasersensor meet deeltjesverontreiniging door lucht in de inlaat en door de sensor te trekken. Het is daarom niet waterdicht, dus word niet nat en bewaar het niet in vochtige omstandigheden, omdat dit de monitor kan beschadigen.

Nee, BREATHE|Smart is zelfreinigend dus geen onderhoud nodig.

BREATHE|Smart kan worden opgeladen met het meegeleverde dock of door een USB-C-kabel rechtstreeks op het apparaat aan te sluiten.

Als uw BREATHE|Smart het touchscreen van de monitor reageert niet meer, houd de startknop 10 seconden ingedrukt om opnieuw op te starten. De monitor zou na het opnieuw opstarten normaal moeten werken.

Ga naar het menu 'Instellingen' en selecteer 'Fabrieksreset', vervolgens 'Ja' en vervolgens 'Ja, apparaat resetten'. Hiermee worden alle gegevens verwijderd en teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

We hebben BREATHE | Score ontwikkeld als een manier om op langere termijn uw blootstelling aan luchtverontreiniging te controleren. Het wordt elk uur bijgewerkt met een gemiddelde van uw vorige blootstelling van 12 uur. De score begint bij 50 en stijgt of daalt afhankelijk van het niveau van vervuiling gemeten in de voorgaande periode. Hoe beter de lucht waaraan u wordt blootgesteld, hoe hoger de score zal zijn, probeer deze op 100 te krijgen.

Meer vragen? Alstublieft neem contact met ons op.